Правителство без ГЕРБ няма как да се случи. Това е чисто математически

...
Правителство без ГЕРБ няма как да се случи. Това е чисто математически
Коментари Харесай

Сачева: Готови сме за управление, готови сме и за избори

Правителство без ГЕРБ няма по какъв начин да се случи. Това е чисто математически невероятно. Не може да си в изолираност и да си първа политическа мощ. Ако вземем поканата на " Продължаваме промяната ”, на която никой не откликна, то може да кажем, че те в действителност са в изолираност. Това заяви Деница Сачева от ГЕРБ в ефира на Българска национална телевизия.

" Няма по какъв начин без разговор да се вземе решение в Народното събрание. Ние ще продължаваме другояче да се инатим по какъв начин в никакъв случай по никакъв метод няма да създадем каквото и да е. Нека се концентрираме върху съответни задания. Решихме тази с председателя на Народно събрание – той е излъчен от най-голямата парламентарна група ”, счита тя.

На въпрос дали партиите, които поддържаха избора на Вежди Рашидов за председател на Народно събрание, са мнозинство тя съобщи:  " Това не е мнозинство за управническа коалиция. То се сплоти към позицията, че би трябвало да има председател, той да е най-възрастният, с цел да няма политически пристрастености. Самите председатели на парламентарни групи, подкрепили Рашидов, отхвърлиха тази опция. Нека не бързаме със спекулациите. ”
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР